Rss

Nobis Hotel

På denna blogg kommer vi skriva om en massa lyxiga hotell runt om i världen. Störst fokus kommer vi ha på svenska hotell och vi börjar med en pärla i Stockholm, Nobis Hotel. Nobis hotel är ett hotell med rötter i 1800-talet och trots den underbara designen på rummen kan man ana de historiska detaljerna här och där.nobis hotel i Stockholm

Nobis hotell är det mest centralt belägna hotellet i Stockholm, med en stor lounge för eftermiddagen till sena sammankomster.

När någon pratar om ”Stockholm Syndrome” så kan det vara bra att veta att gisslan hölls i den ursprungliga byggnaden som nu hyser det skräddarsydda Nobis Hotel. Även om det är något makabert är det relevant att förklara att Nobis inte alltid varit hotell. Bor du på Nobis Hotel kommer inget att tvingas på dig, men du kommer att börja bli kär i den ansträngning som gick in för att utforma detta svenska mästerverk.

Du kommer svimma över det diskreta och välkomnande designkonceptet, faller direkt för någon av de 201 rum och sviter. Du kommer prata mycket gott om gymmet, och bli positivt överraskad av bastun.

Affärsmöten kan vädja till er att lämna hotellet, men du kommer inte gilla det utan insistera, ”Nej Nobis är mitt hem nu! Nobis vet vad som är bäst.” Speciellt vid måltiderna märs att detta hotell i Stockholm är lite lyxigare än genomsnittet. Autentiska italienska rätter kommer ut ur köket varma och väl tillagade på Caina restaurang, medan varken månsken eller solsken stoppar globala favoriter som anländer framför dig på 24/7 Bistro.

Behöver du en drink för att komma till rätta med din nattsömn? The Gold Bar & Lounge hjälper dig att acklimatiseras till ditt nya hem hemifrån. Så är du på besök i Stockholm och vill ha ett hotell utöver det vanliga kan vi varmt rekommendera Nobis hotel som du hittar vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm.

Next Post

Comments are closed.