Rss

Aqualand el Arenal i Palma

Byt stad och strand mot en dag på ett av Europas största vattenland!

Vi har inget lyxhotell att skriva om när det gäller Palma men de har ett vattenland som vi tycker förtjänar ett omnämnande.vattenland i Palma

Det finns mycket att se och göra i Palma, det är en mångfacetterad stad på en av våra absolute käraste semesteröar.

För att komma bort från stadens sus och dus åker många med all rätt till öns fina stränder, men ett hett tips är att passa på och ta en heldag i Aqualand el Arenal också. Detta vattenland är ett av Europas största och ligger bara 15 km söder om Palma stad. Här finner du allt du kan tänka dig i form av vattenrutschkanor, vågpooler och artificiella floder som väcker barnasinnet till liv hos alla som tappat det. Är man ett barn än så finns det inget att diskutera – en roligare dag än en heldag på Aqualand el Arenal får man inte!

Upphämtning och lämning på utvalda hotell

För högsta service erbjuder Aqualand el Arenal upphämtning från utvalda hotell i Palma och även från större delen av Mallorca så du har ingen ursäkt för att missa detta vattenland. Avfärd sker strax innan klockan 10:00 på morgonen och väljer man att utnyttja denna service så är man tillbaka på hotellet igen vid strax efter klockan 18:00 på eftermiddagen – uttömd på energi, men fulladdad av oförglömliga minnen.

Mat, dryck och priser

Priset för en heldag i denna fantastiska vattenpark går på mellan €40 och €55, inklusive transfer. Vill man äta och dricka inne på vattenlandet finns det ett brett utbud av mat, dryck, glass och snacks. För att undvika långa köer har man anlagt de olika matställena med jämn spridning över hela vattenlandet.

Parkering finns tillgänglig för bilburna gäster, den kostar €4 per dag.

Previous Post

Comments are closed.